Brooklyn Nets er vært for udkast træning for Damyean Dotson

En spiller, der har udnyttet præ-draft processen fuldt ud, er tidligere Houston Guard Damyean Dotson. Han arbejdede ud til Brooklyn Nets på onsdag.
 
Der er et tilbagevendende tema, der udvikler sig inden for Nets pre-draft strategi: mål spillere med evnen til at strække gulvet. Gutterne over på NetsDaily har en fuldstændig sammenbrud af denne uges planlagte træningsprogrammer, og de påpeger det samme koncept. Det skal ikke komme som en overraskelse for netene at målrette skydespil. De løftede alligevel de fjerde mest trepunktsforsøg pr. Spil (31,6), der kun forbinder 33,8% af disse forsøg, godt til femte værste i NBA. Disse tal tilføjer ikke den måde, som Marks / Atkinson havde forestillet sig.
 
Mød Damyean Dotson. En 6'5 ", 202 pund skydning vagt fra University of Houston. Han tilbragte sine første to collegiale sæsoner, der spillede til Oregon Ducks, og blev placeret på PAC-12 All-Freshmen Team efter at have scoreret 11,4 point pr. Spil i 27,9 minutter pr. Spil. Efter at have gennemgået nogle juridiske spørgsmål i Oregon, tog Dotson afsted til Houston, hans hjemby.
 
Dotson, 23 år gammel, kæmpede for at vise elite playmaking evne under Brooklyn Nets basketball trøjer sin tid i Oregon og Houston. Han i gennemsnit 1,1 hjælper hvert spil i løbet af sin kollegiale karriere. Mock drafts har i øjeblikket ham overalt, nogle taber ham som en sen anden runde pick, andre en mulig undrafted udsigt.
 
Mange peger Dotson som et "draft sleeper", og det er præcis, hvad Brooklyn søger. Kan han være en mulighed på nr. 57 for Brooklyn, eller skal de flytte op for at vælge ham?
 
Med næsten to uger til udkastet bliver spillerne nu seriøst evalueret. Hvert hold føles anderledes om visse spillere, og det er svært at fortælle, hvor Dotson vil gå på udkast natten. Så hvis Brooklyn er fortryllet af hans forestilling onsdag, er der en chance, at Dotson bliver et net den 22. juni.