Cleveland Cavaliers sophomore overraskelse: Kan Kay Felder bryde

Cleveland Cavaliers udarbejdede Kay Felder i basketball trøjer anden runde sidste sæson. Efter et undervældende nytårsår kan han bryde ud i sin sophomore sæson?
 
Med den 54. pluk i 2016 NBA-udkastet blev Kay Felders NBA-drøm en realitet. Standby fra Oakland Unversity blev udarbejdet af de regerende champs, Cleveland Cavaliers.
 
Teknisk blev Felder udarbejdet af Atlanta Hawks derefter handlet til Cavaliers for kontanter på udkast natten, hvilket indikerer, at han sandsynligvis blev valgt af Cavaliers og lige plukket af Hawks. Handling picks for kontanter synes at være en tendens som Golden State gjorde det i denne sæson og erhvervede Jordan Bell, en meget god allround spiller fra Oregon.
 
Felder så gulvet i 42 spil til Cleveland Cavaliers. Hans sæson var meget shakier end det selv. Felder havde 10 stints af at blive tildelt og tilbagekaldt til Cavaliers D-liga affiliate, Canton Charge. For Cavs, Felder i gennemsnit kun 4,0 point pr. Spil, men han gjorde gennemsnitligt en anstændigt imponerende 15,5 point pr 36 minutter. I Oakland var Felder en high-volume scorer, men den fastholdenhed, der vises i NBA, er forskellig fra hans kollegiale modstandere.
 
Felder kommer ind i sin sophomore sæson med en chip på hans skulder billige Cleveland Cavaliers basket trøjer. Mens han var med Charge, var Felder sit gamle selv, der dominerede og overtog spil. Dette skal begynde at oversætte til NBA. Med det sagt, lad os tage en blast til fortiden og se, hvordan spillere hans størrelse har faired i deres sophomore kampagner.