Daryl Morey siger, at raketter vil have en fleksibel plan for at

Houston Rockets general manager Daryl Morey siger, at franchisen vil have en fleksibel plan for at hvile James Harden, Russell Westbrook og andre nøgleveteraner næste sæson.
 
Morey siger, at målet for hvert hold er at have deres bedste spillere friske til slutspillet. Raketerne har ambitioner om titlen og har brug for Harden, Westbrook, Eric Gordon, PJ Tucker og Clint Capela sunde i efterårsperioden.
 
For at det skal ske, er Rockets sandsynligvis nødt til at indlæse styre nogle fyre i den sæson.
 
Russell Westbrook kommer fra to sæsonoperationer, den ene på hans knæ og den anden på hans finger billige Houston Rockets basket trøjer. Den tidligere MVP siger, at han er 100 procent og klar til at gå til næste sæson.
 
Det vil være svært at indlæse administrere Westbrook, da han er en hård konkurrent, der ikke nyder at sidde ude. Rockets vil sandsynligvis koordinere med Westbrook og hans lejr gennem hele sæsonen med hensyn til, hvad der er den bedste måde at styre Westbrooks krop på, så han er i førsteklasses stand til efterårsperioden.
 
James Harden blev tredje i ligaen sidste sæson på minutter pr. Kamp. Westbrook blev fjerde. Det er nemt at se, hvorfor Daryl Morey og Rockets ønsker at sikre sig, at de er smarte med Harden og Westbrooks minutter og arbejdsbyrde i løbet af almindelig sæson.