Debunking Tre Misforståelser Om Brooklyn Nets

 
Brooklyn Nets er et af NBAs mest misforståede hold, og det er nemt at se hvorfor.
 
Siden nået back-to-back NBA Finals i 2002 og 2003, har netene billige basketball trøjer ikke avanceret længere end anden runde af postseasonen. Desuden fandt franchiseens største succes sted, da den var placeret i en anden by. Dette gør de glorværdige dage let glemt midt i de første par år i Brooklyn, som i det mindste er undervældende.
 
Måske var det mest kendte mærke af netets korte historie i Brooklyn tidligere general manager Billy Kings berygtede handel, der bragte Kevin Garnett og Paul Pierce til Brooklyn. To førende NBA-spillere (på trods af at de var langt forbi deres primater) kom til Nets indviede et nyt håb i franchisen og etablerede Nets 'status i ligaen som et "super team".
 
Dernæst opsamlede netene en stor opmærksomhed fra hele ligaen og endnu vigtigere fra fans. I 2013 rangerede netene 16 i NBAs deltagelse, deres højeste position siden det 21. århundrede begyndte.
 
Men da handelen viste sig at være en fiasko efter et år - Garnett og Pierce gik inden for en og en halv sæson - blev netene tilbage til at afhente stykkerne. De gik tilbage til tegnebrættet for trænere, generalforvaltere, spillere og i sidste ende en anden lang, tilsyneladende endeløs ombygning.
 
Kong blev slettet i januar 2016. I sit første interview efter hans afgang hævdede King, at han "kunne have vendt om ting, hvis han havde lov til at fortsætte", men netterne besluttede at bevæge sig i en anden retning.
 
Indtast general manager Sean Marks og hovedtræk Kenny Atkinson, Brooklyn Nets basketball trøjer som begynder at vende de misforståelser, der er forbundet med holdet. Alligevel er det ikke vanskeligt at falde dybere ind i denne filterboble af misforståelser uden større viden end netværket.