Dwyane Wade på sin tilbagevenden til Miami Heat: The State Fathe

Dwyane Wade blev sendt tilbage til holdet på handelsfristen, med hvem han vil være for altid forbundet. Han tager nu rollen som ældste statsmand for Miami Heat - muligvis kun i et par uger. Han udøver den største indflydelse uden for retten.
 
Der er en håndfuld spillere i NBA historie, som er 100 procent identificeret med en franchise. Kobe Bryant, Tim Duncan og Dirk Nowitzki er nok de bedste eksempler på denne æra, Damian Lillard vil gerne blive en. Dwyane Wade er faktisk sådan sådan.
 
Selvfølgelig har The Flash spillet andre steder i et og et halvt år ligesom nogle andre legender før ham: Hvem kan ikke lide at huske Patrick Ewing i Seattle, Hakeem Olajuwon i Toronto eller Michael Jordan i Washington? Højre: Ingen kan lide at huske det. Wades tur til Chicago og Cleveland bør tilhøre samme kategori. I modsætning til MJ, Hakeem og Co., har den 36-årige imidlertid mulighed for at rette op på denne "fejltagelse" igen.
 
Med Heat-chefen Pat Riley i stand til at springe over sin egen skygge og afvikle grusommen, da Cavs-GM Koby Altman arbejdede på en episk "spring cleaning" i holdet omkring handelsfristen, er Wade tilbage i midten af ​​februar hvor han hører til. I Miami-Dade County. Eller stadig: Wade County.
 
Det havde aldrig været så godt i Cavs, hvor Wade havde underskrevet en minimumskontrakt før sæsonen. Ikke desto mindre havde han ikke forventet en handel indtil kort tid før: "Jeg så det slet ikke." Når det drejede sig om handel rygter, har jeg aldrig virkelig lagt mærke til, måske fordi jeg ikke behøvede det, "siger Wade, griner.
 
Også i dette tilfælde blev Wade behandlet lidt anderledes end den almindelige NBA-spiller. Som ESPN rapporterede for nylig, fik Altman først tilladelse fra LeBron James, før han spurgte Wade om han ville foretrække en reduceret rolle hos Cavs eller en handel. Beslutningen var forståeligt nok let - så Altman sendte ham til den meget teoretiske ækvivalent af en stærkt beskyttet fremtidig anden runde til Miami.
 
"Det var den bedste frist for mig, og jeg takkede GM for at sætte mig i en god position," sagde Wade til Yahoo! Sport. "Han sendte mig til, hvor jeg skulle være og ville." Og hvor du ønskede ham også.
 
Wade er ifølge alle beregninger en af ​​de fem bedste skydningsvagter i NBA-historien. Han er en garanteret Hall of Famer, en levende legende. Selvfølgelig er han blevet gammel - selv om denne skæbne til sidst vil overhale hver spiller. Wade er legende ikke længere en stjerne i dagens liga. I Miami er han dog stadig Dwyane Wade.
 
Det er hans billede, der ses mest i byen, det er hans trøje, der solgte et par timer efter handlen. Miami Vice Wade Jersey er stadig ude af tryk, selv i den officielle varemagasin. Han er den spiller, der skal give de fleste interviews efter spillene og er effektivt talsmand for hans hold. Selvom han i øjeblikket kommer fra banken i 22,5 minutter.