Er Kobe Bryant lige i Jayson Tatum vurdering

Kobe Bryant kunne have været lidt sjov i sidste uge, da han spurgte billige basket trøjer, hvorfor Los Angeles Lakers ikke udkastede til Jayson Tatum. Alligevel forårsagede kommentaren en røre på sociale medier, efter at han blev set ud med Celtics 'phenom.
 
Det skal være svært for Los Angeles Lakers fans at se en Laker-legende som Kobe Bryant viderebringe viden til en rival i Jayson Tatum i stedet for en af ​​medlemmerne af den unge Laker-kerne. Men efter hans spektakulære rookie sæson og breakout playoff ydeevne, Kobe spørgsmål om ikke at udarbejde ham i 2017 er en fair one.
 
Det faktiske citat kom fra Tatums træner Drew Hanlen, der fortalte "The Sidelines with Evan Daniels,"
 
Denne kommentar skal blot ses som ros for Tatum snarere end en jab på Lonzo Ball eller enhver ung spiller på Lakers roster. Kobe er nok bare at betale et kompliment til en spiller, der indrømmede, at han modellerede sit spil efter ham.
 
Det er stadig for hurtigt at gøre opkaldet, at Lakers fik det forkert, at udarbejde Lonzo Ball med nummer 2 over Tatum.
 
Bold har måske ikke levet op til hans høje forventninger i år 1, som hans far og Magic Johnson har udtalt, men han spillede godt nok til at vise, at han kan være fremtidens Lakers point guard. Alt om Ball's spil så over gennemsnittet i år ét, udover hans hoppeskud, og det er noget, han kan forbedre, hvis hans form bliver mere konsekvent.
 
Selv med sine kampe at skyde bolden, havde Ball stadig en solid rookie sæson statistisk. Bold færdig med gennemsnit på 10,2 point, 6,9 rebounds, og 7,2 hjælper.
 
Den eneste kategori, som Tatum var bedre end Ball i, scorede med 13,9, og det var forventet, når man gik ind i udkastet. Lakers udkastede ikke bolden til deres nummer én scoring mulighed. Da han var bedre end Tatum i næsten enhver anden kategori, skulle deres valg ikke blive så stærkt kritiseret.