Fra den fjerde i USA til ingen bekymrer sig

Ingen far vil være barn. Når du ser at din søn endelig har opnået noget og endda overgået sig selv, er denne stolthed og glæde uovertruffen, og pengene ændres ikke.
 
For Dwyane Wade, som er 36 år gammel og gik ind i basketball karrieren, er han blevet en stadig vigtigere kilde til lykke og åndelig motivation i sit liv.
 
Hans ældste søn, Zaire Wade, var barnet, der sad stille på sin fars skulder og kiggede skarpt foran ham og forsøgte at gå ind på den vej, hans far havde gået på. .
 
Zaire, født i 2002, er lige blevet 16 år i år. Han er 6'2 "(ca. 1 meter 88) og er fuldtidsvagt på American Heritage School. Han har vist mange talent på banen. Sammenlignet med sine jævnaldrende har Zaire utvivlsomt haft de mest unikke betingelser for vækst. Under Wades ord og gerninger har hans kontrol teknologi og scoring evne været ganske godt.
 
I sidste måned offentliggjorde Wade en nyhed om Instagram for at fejre Zaire's hovedmål i de sidste øjeblikke af spillet.
 
Ved en alder af 16 havde han ikke travlt i slutningen af ​​spillet, og han hurtigt og hurtigt dribler bolden. Efter at holdkammeraterne tog og rullede, tog de lejlighed til at gøre et hurtigt tilbagetog og skyde, og deres fremragende færdigheder og modne sind kan ses. Den sorte nr. 10, som forsvarede ham foran ham på det tidspunkt, var startpersonen for New York Knicks, Tim Tim Hardaway.
 
Men ud over at arve de gode fysiske egenskaber hos far, synes Zaire's stil at være langt fra Wade. På toppen af ​​perioden brød Wade utvivlsomt igennem det forbløffende lyn af lynet. I modsætning hertil foretrækker Zaire naturligvis at skyde lange afstande. Hans tre-pointer, tre-pointer og tre-pointer har en lille grad af magt. Du ved, hans fars karriere gennemsnit er kun 28,7% pr. Spil.
 
Zaire sagde engang, at hans yndlingsstjerne er Mike Conley, som er venstrehåndet og har en simpel stil. Samtidig lærer han også ofte Chris Pauls spillestil og den gamle manns fodspor, hvilket er rigtig godt. Derfor er hans driblende rytme mere eller mindre lidt i skyggen af ​​Flash.
 
Samtidig har han også sin egen unikke forståelse af spillet. En god overordnet situation, en villighed til at dele karakteren, en perfekt nøjagtighed af passets timing og en god følelse af position på banen, så han kan køre hele holdets lovovertrædelse og stærkt berige holdets offensiv stil. Han kan komme ind med andre holdkammerater, han ved, at han vil have et godt hold.
 
Takket være de superstore fares fremragende forbindelser kan Zaire ofte træne og kommunikere med NBA-spillere. Uanset om det er at konkurrere med dem eller acceptere deres undervisning på stedet, kan det få en enorm indvirkning på Zaire's basketballsti.
 
For nylig interagereede Warriors to-time FMVP Kevin Durant og Zaire og gav den yngre generation en masse vejledning. Han sagde, at Zaire kan finde ham, når han har brug for hjælp.
 
Durant sagde, at han kan lide Zaire's spil meget. Han kan lide Zaire som holdets anden eller tredje offensiv mulighed for at få alle involveret. Durant understregede, at ikke kun skydesporet er påvirket af spillet, men også som et godt hold til at kæmpe. Endelig sagde han, at Zaire stadig har en lang vej at gå og vil fortsætte med at arbejde hårdt.
 
For to år siden havde LeBron James indrømmet, at blandt Anthony, Paul, Wade og hans børn var Zaire Wade "den stærkeste af samme alder børn i USA." Dette er baseret på fakta. Zaire er engang placeret fjerde i USA i samme liste på den amerikanske hjemmeside.
 
Men de nuværende placeringer har ændret sig meget. I samme rangering af de seneste gymnasieelever, der er givet af ESPN, uanset om det er 2020 eller 2021, har Zaire ikke gået i top 60. Hans nuværende kollegiumtilbud er 0, og den eneste MSU, der er interesseret i ham, har altid opretholdt en relativ kold holdning. I modsætning hertil har Scottie Barnes, som i øjeblikket er nummer 4 i ESPN 2020, modtaget otte tilbud.