Golden State Warriors skal passe på disse 3 farer med tankning

Golden State Warriors sidder i øjeblikket i bunden af ​​NBA-stillingen med en rekord på 5-22. I store dele af den tidlige del af året havde Coach Steve Kerr sit korthåndede, unge hold, der kæmpede hårdt for kun at komme til kort ved det sidste hinder. Det var det ideelle manuskript for et tankhold. Ungdommene viste hjerte og lærte nogle lektioner. I mellemtiden ventede Steph Curry og Klay Thompson i vingerne til næste år, hvor de få sammen med et par af de fremtrædende kunstnere fra dette år og et stort lotteriprogram tjent på alle disse tab.
 
I løbet af de sidste par uger har scriptet taget en vending til det værre. Warriors tabte stærkt for Hawks og derefter for Hornets på vejen, før de formåede at droppe spil hjemme til Grizzlies, og endda for de lave Knicks, til trods for manglende organer, der vender tilbage til lineup, inklusive deres præmie sommer erhvervelse, D 'Angelo Russell.
 
På den lyse side betyder det, at krigerne har en lås på det nederste sted for nu. Men der er reelle farer ved kun at udtone sig på en sådan strategi. Her er tre af de største farer.
 
Der er en tanke om, at det ikke rigtig betyder noget, hvordan tabene kommer, så længe de hjælper disse ping pong-bolde. På lang sigt er det ikke vigtigt. Det er dog ikke godt for et ungdommeligt hold at blive gentagne gange slået af ligas værste sider. Demoralisering sætter ind, indsatsen begynder at glide, og coach begynder at blive tunet ud. Intet gør kemi som at miste. Før du ved det, bliver alle disse udviklingsminutter mere skadelige end positive.
 
Disse tidlige spil bragte håb og hjalp med til at opbygge en vis tro. Den unge vagter var bare nødt til at udføre bedre ned ad strækningen, og de kunne bidrage til et vindende hold. Den seneste strækning er den slags basketball, der kan dræne din selvtillid.
 
Denne uge ser krigerne konger og pelikaner i Chase Center, klemt rundt om en tur til Portland. Måske vil der være tegn på liv. Hvis ikke, kan tingene blive virkelig grimme i løbet af de næste par måneder. Og selvom det hjælper deres lotteri odds, er det ikke nødvendigvis en god ting.