Gradering af Justin Jacksons sæson 2019-2020

Gradering af Dallas Mavericks frem Justin Jacksons sæson 2019-2020
Dallas Mavericks handlede for Justin Jackson i februar 2019. Valg af første runde i 2017 blev byttet til Harrison Barnes. Handlen banede vejen for Mavs til at underskrive Kristaps Porzingis og være spillere i gratis agentur sidste sommer.
 
Jackson var også tæt på sin anden NBA-sæson med Mavericks. I løbet af sine sidste 29 kampe var han i gennemsnit 8,2 point og 2,3 rebounds i 18,3 minutter pr. Jackson skød 48,4 procent fra banen og 37,2 procent på sine 3-pointers.
 
Det havde fans fascineret af 25-åringen potentiale. Nogle betragtede ham som kombinationen fremad, som Mavericks havde brug for at komme fra bænken. Der var håb om, at han kunne blomstre til en 3-og-D mulighed i sin hovedrolle.
 
Tingene er ikke gået som planlagt denne sæson. Hans skyde regression. Faldet fik endda Jackson til at falde ud af rotationen ved et par lejligheder. Det har ikke været den kampagne, som nogen håbede på i 2019-2020.
 
Forhandlingerne om NBA, der vendte tilbage i juli, ser ud til at blive mere alvorlige. Der er ikke noget endeligt endnu. Det ville stadig være fire måneder, uden at der blev spillet. Grundlæggende vil en offseason have fundet sted. Det betyder, at de 67 kampe, Dallas Mavericks spillede før suspensionen, altid vil være deres egen sæson på mange måder.