Gud ind i Lakers nye signeringsmål

Los Angeles Lakers havde et meget stort gratis agent program i sommeren 2018, hvor LeBron James og Paul George begge er kendte spillere til at forfølge. Men den seneste tidsgang viste, at Lakers ud over disse to spillere, men også DeMarcus - fætre som et nyt jagtmål.
 
Lakers jage fætre der er en rigtig god grund, han er en af ​​de mest omfattende centre i ligaen, er ekstremt sjælden i ligaen, begge kan stemme på tre point, men også i posten storm. I mellemtiden er kusiner stadig en meget god passer, så han bliver en meget vigtig offensiv kerne til et hold.
 
Selvfølgelig blev fætre født med stikkende attributter, og som leder gjorde hans temperament temperament det svært at få et hold sammen, så hvad ville der være sket med et ungt hold som Lakers? Hvor meget præstationsfolk er lidt bekymrede. Dette omklædningsrums "kræft" omdømme er klart ikke den bedste kandidat, men det er ubestrideligt at hans overlegne talent. Lakers plan er at introducere fætre på samme tid, da James eller George tiltrak til Los Angeles, så Lakers kan straks hoppe til topholdet med virkningen af ​​mesterskabets styrke.
 
Til et meget ungt hold som Lakers, vil tiltrække James og George til at deltage er stadig lidt vanskeligt, trods alt er disse to stjerner målet for mesterskabet, Lakers er for unge, den samlede styrke kan ikke opfylde dette krav . Men hvis kusiner kan slutte sig til Lakers, for James og George utvivlsomt er en stor attraktion, satte de et røde crowd op muligheden for forbedringer.
 
Kusinerne gennemsnit 25,4 point, 12,7 rebounds, 5.1 assists, 1.6 stjæler og 1,6 blokke pr spil i denne sæson. Det er en yderst alsidig spiller, der uundgåeligt vil gøre ham til en vigtig spiller på 2018's gratisagentmarked efterfulgt af hold.
 
Samtidig har Lakers-serien også problemer med at blive løst, Julius-Randle bliver en begrænset friagere i sommer, teamet har ikke til hensigt at forlade ham, alle former for handel rygter har været The Lakers begyndte at smide ham hylderne klar til handel.
 
Lakers mål er at introducere en superstjerne i 2018, så holdets hovedformål er at rydde lønrummet. Da Randle ville blive en begrænset friagent, vil han sandsynligvis modtage værdifulde kontrakter fra andre hold, når Lakers ikke vil vælge at matche kontrakten. For at forhindre Lakers endelig at få noget, har de kun til hensigt at handle Randle ud.
 
Selvfølgelig er alt ikke absolut. Ifølge insidere vil Lakers vælge at beholde ham, hvis Lakers ikke handler Randle inden for handelsfristen. Mest sandsynligt at blive er, at Lakers mislykkedes i kusinerne, de er også i fjerdepladsen for at få en person, der kan holde fast på scenen. Efter alt, fra lønovervejelserne skal Randalls løn være meget lavere end fætre.