Lakers Guard Dion Waiters sætter Twitter Ablaze After Debut

Dion Waiters lavede sin længe ventede Los Angeles Lakers debut torsdag under holdets første gennemgang i Orlando mod Dallas Mavericks. Hurtig-trigger beskyttelsen skuffede ikke.
 
Tjenere gjorde en indflydelse tidligt på spillet og ramte to af hans første tre skud, inklusive en summer, der slo tre-pointeren i første kvartal. Tjenere scorede syv point på seks minutter, og "Waiters Island" vendte tilbage om at Twitter brændte efter hans stærke start.
 
Tjenere sluttede 3-af-7 i kampen i 13 minutter spillet. Han tilføjede tre rebounds og en assist. JR Smith, som Lakers underskrev for at erstatte Avery Bradleys liste, spillede ikke i første halvleg. Han spillede en god del i anden halvdel, men logede 14 minutter. Smith scorede seks point - inklusive en sen tre-pointer - og havde et par assists og en stjæle. Han var den dårligste på holdet på minus 16, men det var ikke helt hans skyld med Lakers-stjernene sidelæns i anden halvdel.
 
Lakers signerede Waiters i marts, lige før sæsonen gik på vent. Tjener havde spillet i kun tre kampe for Heat inden de landede med LA, så Lakers spillede det langsomme spil med at få ham klar til handling. Men takket være COVID-19 endte det med at være måneder senere, og nu ser Waiters og resten af ​​Lakers ud for at slå noget rust af, før de forfølger franchisens 17. NBA-mesterskab.