Los Angeles Lakers bør tage Jamal Crawford op på følere for at k

Los Angeles Lakers er kun to kampe ind i NBA-sæsonen 2019-20, så det er stadig alt for tidligt at tage nogle udslagsbeslutninger. De har også været nødt til at møde mod to af de bedste defensive hold i NBA i LA Clippers på åbning aften og Utah Jazz for deres hjemmåbner.
 
Los Angeles har endnu ikke engang haft deres fulde programliste til rådighed for et spil, inklusive forsæsonen. Kyle Kuzma er ved at komme sig efter en stressreaktion i sin ankel, som han led under træningslejr med Team USA, mens han forberedte sig til FIBA ​​verdensmesterskabet. Rajon Rondo har også gået glip af de to første kampe i den regulære sæson.
 
Selvom vi endnu ikke har set dem på fuld styrke, har der været nogle takeaways fra den første sæson. Kombinationen af ​​LeBron James og Anthony Davis er dødbringende. Dog mangler holdet meget playmaking ud over James med Rondo sidelæns. En anden målscorer ville heller ikke skade.
 
Fans er ikke de eneste, der lægger mærke til, hvad Lakers kunne bruge mere af i løbet af sæsonen. Veteranfri agent, Jamal Crawford, har også bemærket.
 
Crawford tog for nylig til Twitter for at opdele, hvad Lakers kunne mangle på trods af deres superstjerneduo fra LeBron og AD.
Det sker lige så, at Crawford perfekt passer til regningen for, hvad Lakers leder efter. Der er ikke nogen konkrete beviser eller rygter om, at Lakers er på udkig efter at tilføje en anden spiller til deres programliste i øjeblikket, men hvis de skulle dyppe tilbage i gratis agentur, ville Crawford være nogen værd at se på.