Rockets 'Danuel House nyder i første postseason oplevelse

Efter uger, hvor Danuel House Jr., så frem til hans første playoff-oplevelse, efter alle de råd i form af strenge retninger han havde modtaget fra Rockets 'veteraner, da han forberedte sig, fandt han for det meste spillet i Game 1 på søndag for at være en god tid.
 
"Det var sjovt," sagde House. "Det var en anden atmosfære for mig, jeg ville bare sørge for, at jeg havde bidraget på en stor måde defensivt og bare lad min fornærmelse komme som den går. For mig handlede det hele om at være i den rigtige defensive rotation. Dette er mesterskabstid . Vi er nødt til at stoppe for at vinde spil. "
 
Dermed kom han tilbage til sin nydelse, der syntes at være mere end Rockets 32 point-sejr.
 
"Det er sjovt. Det var sjovt," sagde House. "Det er højkvalitets basketball og fyre konkurrerede. Det er altid sjovt at gå ud og bare konkurrere."
 
House startede langsomt og lavede 1 af hans første 6 skud. Men med et par fjerde kvartal 3-pointers og en baseline drev til en slam, han hjalp med at gøre spillet til et blowout.
 
"Jeg sørger bare for at jeg kan sprede gulvet, så James (Harden) kan komme ned ad banen, hvis han vil og smide CC (Clint Capela), lob eller CP (Chris Paul) kan slange det eller gå ned bane og lav et ekstra pass, "sagde huset. "Så det er virkelig sjovt at være en bidragyder til et hold som dette, der er så godt."