Rockets 'Jeff Green ønsker allerede at blive i Houston på lang s

Jeff Green har kun spillet fem kampe for Houston Rockets.
 
Men veteran-fronten er blevet begejstret for franchisen, og han håber at gøre Houston til hans hjem i overskuelig fremtid.
 
Green sagde, at han og hans kone er glade i Houston. Han hyllede også byen for, hvad den har at tilbyde både fra et basketball-synspunkt og et personligt perspektiv.
 
Green underskrev en 10-dages kontrakt med Rockets tilbage den 18. februar, og Houston har siden underskrevet ham til en garanteret aftale resten af ​​sæsonen.
 
33-åringen gennemsnit 8,4 point og 3,0 rebounds i sin korte stint med Rockets, mens han også skyder næsten 53 procent ud over lysbuen. Green kæmpede for at få det til at gå offensivt mod Boston Celtics lørdag aften (kun 1-af-5 fra banen), men han tilføjede to blokke i den defensive ende.
 
Houston er stadig ved at finde ud af deres rotationer billige Houston Rockets basket trøjer, når de køber sig ind i den "lille kugle" -strategi, men Green's profil kunne gøre ham til en ideel pasform til bænkenheden.
 
Grønt kan sprede gulvet, samtidig med at det giver defensiv alsidighed, og han er den slags atletiske vinge, som raketerne synes at begjære.
 
Om Houston er villig til at forpligte sig til Green som en del af deres fremtid er et andet spørgsmål, men han ser ud til at være tilfreds med sin nuværende situation.