Rockets forsvar, små lineups nøgle preseason vinde mod Spurs

SAN ANTONIO - Så forskelligt som de offensive stilarter af de 3-glade Rockets og retooled Spurs er muligvis gennem det meste af den første halvdel på søndag, syntes de kun at bevise, at 3-pointers og mid-range skud tæller det samme, når de bliver savnet .
 
Der kunne have været noget andet, som Rockets vil tage fra den humpede vej forbi Spurs, 108-93, bag en stærk defensiv præstation.
 
Hvis man spiller et hold, der stadig vil stå op, glad for at tage anfægtede hoppere i banen, gik raketterne små på måder, de sandsynligvis vil i løbet af den regulære sæson og nogle, som de ikke vil. Med backupcentre Isaiah Hartenstein og Marquese Chriss i Houston med forstuvede ankler og Clint Capela går ud efter 22 minutter med en knust højre hånd, gik Rockets uden centre mod Spurs All-Star LaMarcus Aldridge.
 
Aldridge fik sine skud, herunder mange han normalt kunne gøre. Men de underordnede Rockets udfordrede ham nok, med dobbeltholdshjælp, der kom sent i skudklokken, at Aldridge lavede kun 5 ud af 15 forsøg i hans 27 minutter.
 
P.J. Tucker var vendt tilbage efter at have savnet to spil med et ondt tilbage for at lede Rockets i scoring med 15 point på 7 af 15 skydning i hans 34 minutter, mens han tog sin tur som Rockets 'lille lineup center. Men det mere betydelige gennembrud kunne have været sent i spillet, da den ildkraft, der var tilgængelig i denne lineup, tog kontrol.
 
Raketterne havde skudt dårligt igennem det meste af natten. Men efter at have genoptaget føringen på tre-punktsskuespil af James Harden og Tucker, sluttede raketterne fra Spurs, da Carmelo Anthony tilbød en sene spiludbrud.
 
Anthony, der kom for første gang i bænken med Tucker tilbage, havde kun lavet 1 ud af 7 skud, da han scorede 10 point i et to-minutters spænd, der skyndte raketterne til en 10-punkts bly. Han satte et par 3'er og en iso-jumper i den strækning og viste en anden offensiv mulighed, der ville komme med en lille lineup med han og Tucker som pseudo-centre.
 
Raketterne havde fundet deres 3-punkts berøring, da anden halvdel begyndte at bygge en 15-punkts bly. Som de har sporadisk gennem de første tre preseason-spil, efter et par gode minutter, syntes Rockets at miste interessen og blandede nogle sløvede omsætninger med langsomt forsvar, især i overgang.