Royce O’Neale: Utah Jazz Season i anmeldelse

NBA er i stilstand som et resultat af coronavirus-udbruddet, der har sat professionelle sportsgrene på tværs af kloden. Med 18 spil tilbage at spille i den ordinære sæson for Utah Jazz, og en dato med postsæsonen på linjen, er det uklart, hvornår eller om sæsonen vender tilbage.
 
Med spilhandling i et holdemønster er det et ideelt tidspunkt at se på hver spiller på Jazzlisten, og hvordan de har presteret denne sæson. Har de overskredet eller ikke opfyldt forventningerne, har de forbedret deres spil, forblev jævne eller set et fald i deres spilniveau. Endelig, hvordan vil de påvirke holdet, når spil vender tilbage, hvad enten det er for at afslutte sæsonen 2019-20 eller begynde sæsonen 2020-21.
 
Rækkefølgen af ​​spillerevalueringer udføres efter trøjenummer, startende med holdets laveste, og arbejder til holdets højeste antal. Spillere, der kun har spillet en mindre rolle med holdet, vil blive kombineret i en større artikel.
 
Bojan Bogdanovic, der erstattede favoriser i startopstillingen, giver ikke det fysiske hold, der mistede, da de flyttede favoriser, hvilket gjorde O’Neale til en ideel erstatning i Jazz første enhed.
 
Som et resultat, efter at have startet kun 20 spil gennem de to første sæsoner i sin karriere, har O’Neale startet i 55 af Jazz 64-kampe denne sæson. Efter et midlertidigt skridt på bænken blev O’Neale bragt tilbage til startopstillingen, idet han fremhævede hans værdi på listen, selvom hans statistiske output ikke åbner mange øjne.
 
O’Neale er holdets bedste perimeter forsvarer, der regelmæssigt forsvarer modstanderens holds bedste offensive spiller. Fra Brooklyn Nets punktvagt Kyrie Irving til Milwaukee Bucks frem Giannis Antetokounmpo, O’Neale har en af ​​de mest alsidige defensive færdigheder i NBA, selvom han ikke er en traditionel lockdown-forsvarer.
 
Derudover har spidsen udviklet sig til en trussel ud over tre-punktslinjen, de, hans .389-skudprocent fra dyb kommer på relativt få forsøg. O’Neale gennemsnit kun 3,3 forsøg pr. Spil fra centrum, et antal, som jazsen gerne vil se stige, hvis han kunne opretholde sin respektable skydeprocent, mens han finder mere konsistens.