16/04/2019
Efter uger, hvor Danuel House Jr., så frem til hans første playoff-oplevelse, efter alle de råd i form af strenge retninger han havde modtaget fra Rockets 'veteraner, da han forberedte sig, fandt han for det meste spillet i Game 1 på søndag for at være en god tid.   "Det var sjovt," sagde House. "Det var en anden atmosfære for mig, jeg ville bare sørge for, at jeg havde bidraget på en stor måde defensivt og bare lad min fornærmelse komme som den går. For mig handlede ..
18/02/2019
CHARLOTTE, N.C. - James Harden var ikke interesseret i MVP debatter. Han sagde, at hans scoring-stribe ikke var mere end at gøre, hvad der var nødvendigt for at hjælpe de stenhårede Rockets-vinder. På trods af at han ledede NBA i en anden på hinanden følgende sæson, drev Harden sagde scoring ikke ham.   Derefter blev genstanden for hans bevægelse, den tilbagevendende 3-pointer, der har taget ham til at scorer ekstremer og en 31-spilsstrikke med mindst 30 point. Han overv..
06/11/2018
Golden State Warriors 'lovovertrædelse er umuligt godt, men på en eller anden måde kan de score endnu mere effektivt. Stephen Curry, Klay Thompson og Kevin Durant overvinder ethvert forsvar, der forsøger at indeholde tre af de bedste scorere nogensinde, og alligevel kan det være mere.   Maskeret bag de stadig stigende højdepunkter i historiske Curry og Thompson trepunkts nætter er, at Warriors 'lovovertrædelse ikke er så i overensstemmelse med centrale analytiske princip..
08/10/2018
SAN ANTONIO - Så forskelligt som de offensive stilarter af de 3-glade Rockets og retooled Spurs er muligvis gennem det meste af den første halvdel på søndag, syntes de kun at bevise, at 3-pointers og mid-range skud tæller det samme, når de bliver savnet .   Der kunne have været noget andet, som Rockets vil tage fra den humpede vej forbi Spurs, 108-93, bag en stærk defensiv præstation.   Hvis man spiller et hold, der stadig vil stå op, glad for at tage anfæ..
17/09/2018
På grund af åbningen af ​​træningslejr, associerer Houston Rockets hovedtræk Jeff Bzdelik - arkitekt af franchiseens nr. 6-rangerede forsvar - går på pension, fortæller ligakilder til ESPN.   Bzdelik, 65, informeret træner Mike D'Antoni og general manager Daryl Morey af sin beslutning på søndag. Bzdelik har overvejet pensionering hele sommeren, og der er ingen sundhedsmæssige problemer, der dikterede beslutningen, siger kilder.   Bzdeliks forsvar udvik..
06/09/2018
På natten af ​​2016 NBA-udkastet tog Phoenix Suns fire separate risici og standsede som standard sammen i en.   De udvalgte Dragan Bender fjerde overordnede, en rå, unik kroatisk stor, der ville have brug for tid til at finde ud af hans offensiv færdighedssæt og udvikle en pålidelig jumper.   De handlede op til nr. 8 i udkastet og valgte Marquese Chriss, udkastets rawest prospekt, som måtte forbedre sin basketball IQ og pakke sin spændende atleticisme ind ..
27/08/2018
Golden State Warriors stjerne Stephen Curry har fortaler for lukning af lønforskellen på kvinders ligestillingsdag.   Curry, en af ​​de mest berømte atleter i Amerika, har længe brugt sin platform til at udtale sig om sociale spørgsmål. Tidligere har han kollideret med Donald Trump om præsidentens politikker - noget der førte til at krigerne ikke blev inviteret til Det Hvide Hus efter at have slået sig i NBA-mesterskabet.   På søndag vendte Curry sin o..
16/08/2018
Golden State Warriors superstjerne Klay Thompson går ind i det sidste år af hans kontrakt. Vil han forblive en kriger forbi denne sæson?   I en lønkapital liga er det svært at holde en roster fuld af fire All-Stars sammen, endsige fem som Golden State Warriors vil have i år.   Et par af disse All Stars-kontrakter udløber efter denne sæson, herunder Klay Thompson.   Klay går ind i den sidste sæson af hans fireårige kontrakt på $ 69 millioner o..
11/08/2018
Ingen far vil være barn. Når du ser at din søn endelig har opnået noget og endda overgået sig selv, er denne stolthed og glæde uovertruffen, og pengene ændres ikke.   For Dwyane Wade, som er 36 år gammel og gik ind i basketball karrieren, er han blevet en stadig vigtigere kilde til lykke og åndelig motivation i sit liv.   Hans ældste søn, Zaire Wade, var barnet, der sad stille på sin fars skulder og kiggede skarpt foran ham og forsøgte at gå ind på den..
02/08/2018
Kobe Bryant kunne have været lidt sjov i sidste uge, da han spurgte billige basket trøjer, hvorfor Los Angeles Lakers ikke udkastede til Jayson Tatum. Alligevel forårsagede kommentaren en røre på sociale medier, efter at han blev set ud med Celtics 'phenom.   Det skal være svært for Los Angeles Lakers fans at se en Laker-legende som Kobe Bryant viderebringe viden til en rival i Jayson Tatum i stedet for en af ​​medlemmerne af den unge Laker-kerne. Men efter hans spekta..
06/04/2018
Dwyane Wade blev sendt tilbage til holdet på handelsfristen, med hvem han vil være for altid forbundet. Han tager nu rollen som ældste statsmand for Miami Heat - muligvis kun i et par uger. Han udøver den største indflydelse uden for retten.   Der er en håndfuld spillere i NBA historie, som er 100 procent identificeret med en franchise. Kobe Bryant, Tim Duncan og Dirk Nowitzki er nok de bedste eksempler på denne æra, Damian Lillard vil gerne blive en. Dwyane Wade er fakti..
17/01/2018
Los Angeles Lakers havde et meget stort gratis agent program i sommeren 2018, hvor LeBron James og Paul George begge er kendte spillere til at forfølge. Men den seneste tidsgang viste, at Lakers ud over disse to spillere, men også DeMarcus - fætre som et nyt jagtmål.   Lakers jage fætre der er en rigtig god grund, han er en af ​​de mest omfattende centre i ligaen, er ekstremt sjælden i ligaen, begge kan stemme på tre point, men også i posten storm. I mellemtiden er ku..
02/09/2017
Golden State Warriors har ikke kun været i playoffs i mange år nba trøjer, men for det meste har de også vundet titlen. En Las Vegas-sælger tilbyder nu sine kunder et meget quirky væddemål.   Med et forhold på 1000: 1, kan "Westgate SuperBook" sættes på spil af titelfolderen. Nysgerrig, fordi: med en beskæftigelse på 100.000 dollars får kunden kun 100 Dolllar betalt. Selv med et spil FC Barcelona mod en underklasse modstander er kunden normalt betalt de mindste få s..
03/08/2017
Cleveland Cavaliers udarbejdede Kay Felder i basketball trøjer anden runde sidste sæson. Efter et undervældende nytårsår kan han bryde ud i sin sophomore sæson?   Med den 54. pluk i 2016 NBA-udkastet blev Kay Felders NBA-drøm en realitet. Standby fra Oakland Unversity blev udarbejdet af de regerende champs, Cleveland Cavaliers.   Teknisk blev Felder udarbejdet af Atlanta Hawks derefter handlet til Cavaliers for kontanter på udkast natten, hvilket indiker..
05/07/2017
MIAMI, juli 4 - Miami HEAT meddelte i dag, at de har frafaldet frem Chris Bosh.   "Chris ændrede sit liv og basketball karriere, da han kom til Miami," sagde HEAT præsident Pat Riley Miami Heat basketball trøjer. "Og han ændrede vores liv til det bedre, på en måde, som vi aldrig ville have forestillet os, da han kom til Miami HEAT. Vi vil for evigt være gældskrævende til CB for, hvordan han ændrede dette hold og førte os til fire ture til NBA finalerne og to NBA Champi..
08/06/2017
En spiller, der har udnyttet præ-draft processen fuldt ud, er tidligere Houston Guard Damyean Dotson. Han arbejdede ud til Brooklyn Nets på onsdag.   Der er et tilbagevendende tema, der udvikler sig inden for Nets pre-draft strategi: mål spillere med evnen til at strække gulvet. Gutterne over på NetsDaily har en fuldstændig sammenbrud af denne uges planlagte træningsprogrammer, og de påpeger det samme koncept. Det skal ikke komme som en overraskelse for netene at målrett..
19/05/2017
Golden State Warriors er det bedste hold i ligaen. De har samlet sikkert det mest talentfulde hold i NBA historie. De bliver tildelt for deres individuelle storhed.   Ligaen annoncerede deres tre All-NBA-hold. Stephen Curry, Kevin Durant og Draymond Green blev hver især navngivet til et hold. Klay Thompson fik også stemmer, men blev ikke navngivet til et hold.   Curry og Durant blev navngivet til det andet hold. Curry modtog 93 anden pladser stemmer, men han fik og..
06/05/2017
Den seneste Milwaukee Bucks Daily er her, da John Hammond giver et indblik i hans holds offseason-planer.   I denne seneste udgave af Milwaukee Bucks Daily har vi nøgle detaljer fra John Hammonds Milwaukee Bucks basketball trøjer efterfølgende sæsonmedie tilgængelighed, nyheder om Milwaukee's NBA 2K e-sports franchise og meget mere.   Med udkast til træningsprogrammer, der starter og snakker om gratis agentur- og kontraktsituationer, der laver overskrifter..
03/05/2017
  Brooklyn Nets er et af NBAs mest misforståede hold, og det er nemt at se hvorfor.   Siden nået back-to-back NBA Finals i 2002 og 2003, har netene billige basketball trøjer ikke avanceret længere end anden runde af postseasonen. Desuden fandt franchiseens største succes sted, da den var placeret i en anden by. Dette gør de glorværdige dage let glemt midt i de første par år i Brooklyn, som i det mindste er undervældende.   Måske var det ..
LeBron James Stephen Curry Russell Westbrook James Harden Chris Paul Kevin Durant Kyrie Irving Klay Thompson Kawhi Leonard Paul George Dwyane Wade Carmelo Anthony Dirk Nowitzki Anthony Davis