06/04/2018
Dwyane Wade blev sendt tilbage til holdet på handelsfristen, med hvem han vil være for altid forbundet. Han tager nu rollen som ældste statsmand for Miami Heat - muligvis kun i et par uger. Han udøver den største indflydelse uden for retten.   Der er en håndfuld spillere i NBA historie, som er 100 procent identificeret med en franchise. Kobe Bryant, Tim Duncan og Dirk Nowitzki er nok de bedste eksempler på denne æra, Damian Lillard vil gerne blive en. Dwyane Wade er fakti..
17/01/2018
Los Angeles Lakers havde et meget stort gratis agent program i sommeren 2018, hvor LeBron James og Paul George begge er kendte spillere til at forfølge. Men den seneste tidsgang viste, at Lakers ud over disse to spillere, men også DeMarcus - fætre som et nyt jagtmål.   Lakers jage fætre der er en rigtig god grund, han er en af ​​de mest omfattende centre i ligaen, er ekstremt sjælden i ligaen, begge kan stemme på tre point, men også i posten storm. I mellemtiden er ku..
02/09/2017
Golden State Warriors har ikke kun været i playoffs i mange år nba trøjer, men for det meste har de også vundet titlen. En Las Vegas-sælger tilbyder nu sine kunder et meget quirky væddemål.   Med et forhold på 1000: 1, kan "Westgate SuperBook" sættes på spil af titelfolderen. Nysgerrig, fordi: med en beskæftigelse på 100.000 dollars får kunden kun 100 Dolllar betalt. Selv med et spil FC Barcelona mod en underklasse modstander er kunden normalt betalt de mindste få s..
03/08/2017
Cleveland Cavaliers udarbejdede Kay Felder i basketball trøjer anden runde sidste sæson. Efter et undervældende nytårsår kan han bryde ud i sin sophomore sæson?   Med den 54. pluk i 2016 NBA-udkastet blev Kay Felders NBA-drøm en realitet. Standby fra Oakland Unversity blev udarbejdet af de regerende champs, Cleveland Cavaliers.   Teknisk blev Felder udarbejdet af Atlanta Hawks derefter handlet til Cavaliers for kontanter på udkast natten, hvilket indiker..
05/07/2017
MIAMI, juli 4 - Miami HEAT meddelte i dag, at de har frafaldet frem Chris Bosh.   "Chris ændrede sit liv og basketball karriere, da han kom til Miami," sagde HEAT præsident Pat Riley Miami Heat basketball trøjer. "Og han ændrede vores liv til det bedre, på en måde, som vi aldrig ville have forestillet os, da han kom til Miami HEAT. Vi vil for evigt være gældskrævende til CB for, hvordan han ændrede dette hold og førte os til fire ture til NBA finalerne og to NBA Champi..
08/06/2017
En spiller, der har udnyttet præ-draft processen fuldt ud, er tidligere Houston Guard Damyean Dotson. Han arbejdede ud til Brooklyn Nets på onsdag.   Der er et tilbagevendende tema, der udvikler sig inden for Nets pre-draft strategi: mål spillere med evnen til at strække gulvet. Gutterne over på NetsDaily har en fuldstændig sammenbrud af denne uges planlagte træningsprogrammer, og de påpeger det samme koncept. Det skal ikke komme som en overraskelse for netene at målrett..
19/05/2017
Golden State Warriors er det bedste hold i ligaen. De har samlet sikkert det mest talentfulde hold i NBA historie. De bliver tildelt for deres individuelle storhed.   Ligaen annoncerede deres tre All-NBA-hold. Stephen Curry, Kevin Durant og Draymond Green blev hver især navngivet til et hold. Klay Thompson fik også stemmer, men blev ikke navngivet til et hold.   Curry og Durant blev navngivet til det andet hold. Curry modtog 93 anden pladser stemmer, men han fik og..
06/05/2017
Den seneste Milwaukee Bucks Daily er her, da John Hammond giver et indblik i hans holds offseason-planer.   I denne seneste udgave af Milwaukee Bucks Daily har vi nøgle detaljer fra John Hammonds Milwaukee Bucks basketball trøjer efterfølgende sæsonmedie tilgængelighed, nyheder om Milwaukee's NBA 2K e-sports franchise og meget mere.   Med udkast til træningsprogrammer, der starter og snakker om gratis agentur- og kontraktsituationer, der laver overskrifter..
03/05/2017
  Brooklyn Nets er et af NBAs mest misforståede hold, og det er nemt at se hvorfor.   Siden nået back-to-back NBA Finals i 2002 og 2003, har netene billige basketball trøjer ikke avanceret længere end anden runde af postseasonen. Desuden fandt franchiseens største succes sted, da den var placeret i en anden by. Dette gør de glorværdige dage let glemt midt i de første par år i Brooklyn, som i det mindste er undervældende.   Måske var det ..
LeBron James Stephen Curry Russell Westbrook James Harden Chris Paul Kevin Durant Kyrie Irving Klay Thompson Kawhi Leonard Paul George Dwyane Wade Carmelo Anthony Dirk Nowitzki Anthony Davis