Privatliv og sikkerhed

Velkommen til vores online butik. Vores mål er, at du føler dig så behagelig at bruge vores hjemmeside, mens du handler i dit lokale indkøbscenter. Når du køber produkter fra vores hjemmeside, tager vi spørgsmålet om sikkerhed alvorligt. Hver gang du indtaster dit kreditkortnummer, vil dine fakturerings- og forsendelsesoplysninger, når du handler, bruge SSL-teknologien for industriel standard SSL (Secure Sockets Layer) for at forhindre, at informationen aflytes.

Vores engagement i privatlivets fred

Dit privatliv er vigtigt for os. For at holde dit privatliv mere sikkert, giver vi denne meddelelse og forklarer vores online informationspraksis og valg, som du kan lave om, hvordan dine oplysninger indsamles og bruges. For at gøre denne meddelelse nem at finde, gør vi den tilgængelig på vores hjemmeside og på ethvert tidspunkt, hvor der kan anmodes om personligt identificerbare oplysninger.

Informationen vi indsamler:
Denne meddelelse gælder for alle oplysninger indsamlet eller indsendt på vores hjemmeside. På nogle sider kan du bestille produkter, foretage anmodninger og registrere dig for at modtage materialer. De typer af personlige oplysninger, der indsamles på disse sider, er navn, adresse, e-mail-adresse, telefonnummer, kredit- / betalingskortoplysninger. På nogle sider kan du indsende oplysninger om andre mennesker. For eksempel, hvis du bestiller en gave online og ønsker den sendt direkte til modtageren, skal du indsende modtagerens adresse. Under disse omstændigheder er de indsamlede personoplysninger indsamlet Navn, Adresse, Telefonnummer.

Måden vi bruger information:
Vi anvender de oplysninger, du giver om dig selv, når du kun bestiller en ordre for at fuldføre denne ordre. Vi deler ikke disse oplysninger med eksterne parter, undtagen i det omfang det er nødvendigt for at fuldføre denne ordre. Vi anvender de oplysninger, du giver om en anden, når du kun bestiller en ordre for at sende produktet og bekræfte levering. Vi deler ikke disse oplysninger med eksterne parter, undtagen i det omfang det er nødvendigt for at fuldføre denne ordre. Vi bruger ikke-identificerende og aggregerede oplysninger til at designe vores hjemmeside bedre og dele med annoncører. For eksempel kan vi fortælle en annoncør, at X antal enkeltpersoner besøgte et bestemt område på vores hjemmeside, eller at Y antal mænd og Z antal kvinder udfyldte vores registreringsformular, men vi ville ikke oplyse noget der kunne bruges til at identificere Disse personer. Endelig bruger vi aldrig eller deler de personligt identificerbare oplysninger, der leveres til os online på måder, der ikke er relateret til dem, der er beskrevet ovenfor, uden også at give dig mulighed for at fravælge eller på anden måde forbyde sådanne uafhængige anvendelser.

Vores engagement i datasikkerhed

For at forhindre uautoriseret adgang, vedligeholde data nøjagtighed og sikre korrekt brug af oplysninger, har vi indført passende fysiske, elektroniske og ledelsesmæssige procedurer for at beskytte og sikre de oplysninger, vi indsamler online.

Hvordan du kan få adgang til eller rette dine oplysninger:
Du kan få adgang til at gennemgå alle dine personlige identificerbare oplysninger, som vi indsamler online og vedligeholde, ved at sende os en skriftlig anmodning til den adresse, der er angivet på Info-siden. Vi bruger denne procedure for bedre at beskytte dine oplysninger. Du kan rette fejlfejl i dine personligt identificerbare oplysninger ved at sende os en anmodning, der viser en troværdig fejl. For at beskytte dit privatliv og sikkerhed vil vi også tage rimelige skridt til at bekræfte din identitet, før du giver adgang eller rettelser.

Sådan kontakter du os:
Hvis du har andre spørgsmål eller bekymringer vedrørende disse privatlivspolitikker, så send os en mail eller kontakt vores kundeservice online.